Bedriften har definerte mål. Systemutvikleren skaper definerte verktøy.

 

Betelo - systemutvikling

Målrettet systemutvikling for bedrifter – fra jordnære Betelo

Store og kostbare dataverktøy kan utføre de utroligste ting, som bedriften slett ikke har bruk for. Målrettet systemutvikling gir deg det motsatte. Betelo står for jordnær verdiskaping. Betelos systemutvikler vil utvikle det dataverktøyet bedriften er tjent med.

Stikkord for dagens systemutvikling er enkelhet og mobilitet. Det betyr at løsningen må ha et enkelt brukergrensesnitt og fungere godt på smarttelefon og nettbrett. Eller sagt på en annen måte: Systemutvikleren må skape en IT-løsning som er enkel i bruk, har alle nødvendige funksjoner og kan brukes der hvor folk jobber.

Systemutvikler Jostein Bjørkøy i Betelo har lang erfaring, både som systemutvikler, gründer og bedriftsleder. Han har ofte sett bedrifter slite med tunge datasystemer, utviklet for helt andre – eller langt større – oppgaver. Du er ikke nødvendigvis tjent med et dataverktøy beregnet på en månelanding, om du kun skal holde oversikt over en bilflåte.

Betelo tilbyr fleksibel systemutvikling for bedrifter, og ulike samarbeidsformer kan være aktuelle. Vi kan utvikle nye dataverktøy på oppdrag, lede bedriftens team av systemutviklere eller inngå som deltager(e) i bedriftens systemutviklere i team.

Betelos utgangspunkt er alltid oppdragsgivers utfordringer og målsettinger, forbedringspotensial og størrelse – og en jordnær tilnærming til oppgaven som gir oppdragsgiver reell gevinst.

Ta kontakt:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Melding