Erfart IT-kunnskap – ikke bare teoretisk IT-kunnskap

IT-løsninger som faktisk gjør livet enklere

Mange opplever at det investeres tungt i store IT-systemer som viser seg å komplisere hverdagen i stedet for å forenkle den. Vi i Betelo mener det ikke behøver å være slik. Vår visjon er å skape løsninger som rett og slett løser oppgaven og som er enkle å ta i bruk. Vi mener dette gir gevinst, både økonomisk og menneskelig. Gode løsninger betyr gode arbeidsdager, gode arbeidsdager betyr økt produktivitet.

Snakk med oss om hvordan din virksomhet kan jobbe mer effektivt med vår GPS-teknologi?

Jostein Bjørkøy

Jostein Bjørkøy

Gründer og daglig leder

E: jostein@betelo.no
M: 992 05 281

Jeg er utdannet maskiningeniør og bedriftsøkonom og har vært i IT-bransjen i hele min yrkesaktive karriere. Jeg var avdelingsleder for et IT-selskap i mange år, før jeg startet og ledet et IT-konsulentselskap med 23 ansatte. Har også vært IT-konsulent selv, blant annet i 10 år for Statoil.

Min spesialitet er å designe og utvikle IT-løsninger som er enkle i bruk og som fungerer i praksis.

Ole Budde

Ole Budde

Teknisk sjef

E: ole@betelo.no
M:
406 32 52

Jeg er utdannet sivilingeniør i kybernetikk og har jobbet med programvareutvikling hele min yrkesaktive karriere. Det har skjedd i så forskjellige bransjer så forskjellige som offshore, søkemotorer og medisinsk teknisk teknologi og i og alle roller fra utvikler til ledelse.  Jeg liker lage systemer som er enkle å bruke, det er ofte de som er mest utfordrende å utvikle.

KONTAKT

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefon

    Melding